Ung i DV

Mange unge har interesse for heste og Dansk Varmblod håber, at mange vil være med. Du vil med sikkerhed lære en masse om heste og du vil lære en masse andre unge hestefans at kende.

Du kan være med til at præge arrangementerne i regionen og deltage i nationale og internationale konkurrencer med mønstring, soignering og bedømmelse af heste.

Det er både nemt og billigt at være med i Ung i DV. Det koster kun 375 kr. pr. kalenderår eller hvis du samtidig vil have Dansk Varmblod's medlemsblad "Ridehesten/Hippologisk", så koster det kun 875,- kr. pr. kalenderår. inkl. et blad hver måned.

Når du har meldt dig ind, vil du modtage et lille hæfte, der fortæller dig meget mere om Ung i Dansk Varmblod. Du vil også hvert år modtage et medlemskort, som giver gratis adgang til særlige arrangementer. For at blive medlem skal du være mellem 8 og 25 år.

På grund af det utroligt billige kontingent kan man som medlem af Ung i Dansk Varmblod ikke melde føl/heste til skuer og kåringer.

Medlemsfordele som Ung i DV


Du får et personligt medlemskort, der giver dig gratis adgang til følskuer, hoppekåringer, forbesigtigelse af hingste og egnethedstester

Du kan deltage i kurser, som kun er for Ung i Dansk Varmblods medlemmer

Du kan deltage i kurser, temaaftener og sommlejre, som kun er for Ung i Dansk Varmblods medlemmer

Du kan sælge heste via Dansk Varmblods salgsdatabase

Du kan deltage i avlerkurser sammen med de andre "voksne" medlemmer

Gratis adgang til HesteData med afstamningsoplysninger m.m.

Fordelagtig hesteforsikring hos Dansk Hesteforsikring

Fine fordele gennem Klub DV

Og sidst, men ikke mindst, får du mulighed for at lære mange unge hesteinteresserede at kende.