Kom til fodrings fordrag på Højgård Hestehospital d. 14. November kl. 19.00

Anne Lise Riis vil holde et fordrag om vinterfodring generelt, med ekstra fokus på mangel af grovfoder og alternativer dertil.d. 18-09-2018 - 18:37

 kl. 19.00 slå Højgård dørene op for alle interesseeret dog med plads til max. 50 personer.


 

Anne lise har stor praktisk erfaring fra de forskellige jobs, hun har haft gennem ca. 30 år i Danmark, England og Norge. Fortrinsvis på fuldblodsstutterier som The National Stud, Newmarket, The Royal Studs, Sandringham i England og Meridian Stutteri i Norge. Hendes praktiske erfaring er gennem årene blevet suppleret med et teoretisk fundament med henholdsvis en MBA i Equine Business Management fra Royal Agricultural University i Cirencester, England og senest en Professionsbachelor i Jordbrugsvirksomhed med speciale i Heste fra Erhvervsakademi Aarhus. De fleste af hendes opgaver fra Erhvervsakademiet er skrevet omkring fodring og fiber og hendes hovedopgave omhandlede den nyeste forskning på området og forskellige måder at få kommunikeret denne viden ud, til de mennesker der bruger foder i hverdagen. 

 

Prisen for arrangementet er 50,- for medlemmer af DV og 100,- for ikke medlemmer. Region 3 vil serveret Kaffe og kage.


Tilmeldingen er nødvendig til dette arrangement, for at sikre at vi ikke bliver mere end 50 personer. Det er først til møllen princippet.


Tilmeldningen kan ske til Heidi Halberg på mail: heidi.halberg@outlook.com, eller send en sms på: 23 83 33 73 med oplysninger som navn og antal tilmeldte personer.

 

Adressen er:     Højgård Hestehospital

                       Rugårdsvej 696

                       5462 Morud


Vi glæder os til at se jer til en lærerig aften på Højgård

Region 3